Tule meille töihin!

Etsimme elämystuottajaa, pelinohjaajia ja harjoittelijoita

Tarjolla taatusti mielenkiintoinen työtehtävä elämyspelien parissa Porvoon keskustassa!

Olemme elämys- ja pulmapelejä tuottava perheyritys Porvoon sydämessä. Nyt etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä ohjaamaan pakopelejä iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme haluasi sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Lämminhenkinen asiakaspalvelu tulisi olla lähellä sydäntäsi. Odotamme sinulta halua oppia uutta ja ottaa haltuun suuria, tarkkuuttakin vaativia kokonaisuuksia pulmapeliemme muodossa. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, koska tarjoamme yksityiskohtaisen perehdytyksen.

Elämyspelien kanssa työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus luoda positiivisia elämyksiä asiakkaillemme. Peleillämme on erittäin hyvä maine ja asiakastyytyväisyytemme on poikkeuksellisen korkea; meillä ei reklamaatioita tarvitse käsitellä. Toiminnassamme näkyy vahvasti arvomme: laatu, lähestyttävyys, elämyksellisyys ja ilo. Työyhteisössämme on hyvä ja kannustava henki. Meillä työnteko on hauskaa!

Pelinohjaajan työnkuvaan kuuluvat pakopelien ohjaaminen asiakkaille ja pelitilan valmistelutyöt ennen peliä. Mikäli olet näppärä käsistäsi, meillä on mahdollisuus laajentaa työnkuvaa myös pelien kehittelyn ja rakentamisen puolelle. Työ on osa-aikainen ja ajoittuu pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin. Kouluttautuminen tehtävään alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Elämystuottajan työnkuvaan kuuluvat markkinointiin liittyvät ja tuotannolliset tehtävät sekä mahdollisesti myös Suomen parhaiden pakopelien kehittäminen yhteistyössä kokeneen tiimimme kanssa.

Huomioimme haussa myös työharjoittelijat.

Avoimen hakemuksen CV:n kera voit lähettää osoitteeseen:
escapeporvoo@gmail.com